Verslag:

M. Bron                         - wit     ½: In de opening kwam Bron onder druk te staan en verloor later de kwaliteit. Tegenstander durfde niet door te zetten en verbruikte veel tijd. Remise werd direct                                                        geaccepteerd.

L.Plat                          -zwart    0: gesloten Siciliaan en gelijk opgaande strijd. Dame afruil lag voor de hand maar Plat zag enige visioenen dagen dat er meer inzat. Foute afruil en stond Dame

achter tegen Toren en dus verlies.

M. Ekhart                     - wit      0:Ekhart leek zijn tegenstander in een dubieuze opening te overspelen maar het pakte uiteindelijk anders uit.

A. Bakhuijsen               - zwart  1: Een spannende partij, gelijkopgaand. Wit kwam geleidelijk iets beter te staan maar onze man loerde op zijn laatste kans met mat op de onderste lijn.

K. Wagemaker             - wit      ½: Remise werd vroeg in de partij geaccepteerd en toen uiteraard in gelijke stand.

M. v. Asperen               - zwart  1: Goede overwinning van de penningmeester na toch steeds de hele partij beter te hebben gestaan. Maar altijd moeilijk om het tot winst te voeren en dat werd

netjes gedaan

.

Wederom: Uitslag 3-3.