In de ledenvergadering was afgesproken dat we eind december de nieuwe speeltijd voor de interne competitie zouden bespreken. Wij waren oorspronkelijk van plan om dit 18 december in de groep te gooien, maar de sneeuw de week ervoor gooide dat plan overhoop door de wedstrijd van het eerste team naar de 18e te verplaatsen. De 8e januari speelt het eerste weer een wedstrijd. Het nieuwe plan is dus om 15 januari 2018, om 19:45, eerst kort hierover met zijn allen te vergaderen, en daarna aan onze interne partijen te beginnen.

Besluit

Bij stemming is besloten, met 11 stemmen tegen 9, dat we met het huidige tempo doorgaan tot het eind van het seizoen, en in de algemene vergadering aan het begin van het speeljaar 2018-2019 weer gaan evalueren.

Overigens, dit stond ook in de e-mail, maar het programma voor de interne competitie is 21, dat voor de externe 18. De snelste manier om het juiste programma te activeren is hem kiezen met de linker twee knoppen (als hij al niet op het gewenste programma staat), en hem selecteren met de rechter knop. Dan begint het eerste getal te knipperen. Nu kan alles nog aangepast worden, maar dat hoeft niet: op dit moment (later niet meer, dus druk geen twee keer op rechts!) kan hij in één keer geactiveerd worden met de middelste knop. Zorg dat de juiste speler zwart heeft, en druk nogmaals op de middelste knop om de klok te starten. (En als hij tussentijds moet worden gepauzeerd: weer de middelste knop.)