Hier de partij van Jurrie Dedden tegen Leendert Plat, waarin we Jurrie zien zoals hij was: altijd stug doorgaan, steeds naar een gaatje blijven zoeken!

In de 9e ronde van onze inmiddels gepauzeerde competitie speelde ik een interessante partij tegen Tromp Willem van Urk. Het slot kwam abrupt, maar de analyse van mijn engine brengt nogal wat spectaculaire varianten aan het licht!

Hier de partij die Mart Ekhart in februari 1975 tegen Jan Hein Donner speelde in een simultaanseance.

In een van mijn eerste seizoenen bij Schaakclub Emmeloord streed ik met Tromp Willem van Urk om het clubkampioenschap. In maart 1992 speelden we een partij op buigen of barsten. Zoals het toen nog ging, werd de partij afgebroken. Op dat moment was ik optimistisch over de afloop, maar helaas, toen we hem maanden later uitspeelden, wist Tromp Willem al wat ik nog niet wist...

Bij mijn afscheid van de Wageningse Schaakvereniging heb ik nog een tweede partij teruggehaald die ik hierna graag even laat zien. Dit keer betreft het een glorieuze overwinning in een partij die ik ooit voor het eerste van de club speelde tegen het eerste van Ede. Niet alleen was het een goede overwinning, ook sprak mijn tegenstander destijds woorden die me - na overlevering - altijd bijgebleven zijn!