Het tweede heeft zijn laatste wedstrijd in de 1e klasse B van de FSB met 2-2 gelijkgespeeld tegen Heerenveen 1. Het patroon van de wedstrijd was met wat kleine variaties net als het hele seizoen: Han Jona komt wat in de verdrukking maar wint uiteindelijk overtuigend, Albert Henk komt behoorlijk te staan, maar verliest tenslotte toch, Klaas is redelijk vredelievend en speelt remise tenzij hij getart wordt, en ondergetekende vergaloppeert zich in de opening en komt heel goed weg met remise óf wordt in de pan gehakt. Waarbij deze keer Klaas vredelievend was en ik heel goed weg kwam. 

Een prestatie op zich vind ik dat het team de hele competitie in dezelfde opstelling heeft kunnen spelen. Hulde aan de jongens die er iedere keer maar weer stonden!

Topscorer was Klaas met een paar mooie winstpartijen en een score van 4,5 uit 7, Han Jona eindigde met 4 uit 7 als goede tweede, ondergetekende en Albert Henk met respectievelijk met 3 en 0,5 uit 7 als de jongens die de hardste klappen kregen. 

Met 6 punten uit 7 wedstrijden zijn we boven de streep geëindigd en dat mag best een goede prestatie worden genoemd, aangezien we in dezelfde klasse speelden als het eerste vorig seizoen.

 

Frank Hoogenboom