Het seizoen 2018-2019 staat voor de deur en ik weet niet hoe het jullie vergaat, maar ik heb er weer zin in!

We beginnen dit nieuwe seizoen op maandag 3 september met onze jaarvergadering, aanvang 20 uur in gebouw De Ontmoeting. Komt allen!
De agenda wordt ergens in de week voor de vergadering aan de leden toegemaild.

Namens het bestuur,

Frank Hoogenboom

Tot eind augustus is het zomerstop. Dat wil zeggen dat schaken natuurlijk altijd mag, maar niet kan in ons clublokaal.
Leden bij wie het tussendoor toch gaat kriebelen, kan altijd bij mij informeren!

Verder ligt er nog een verzoek van het bestuur om te laten weten of je het eens bent met de (voorlopige) teamindeling die we naar verwachting in de loop van juni naar de FSB moeten sturen. Heb je nog niet gereageerd, graag alsnog naar mij en Leendert.

Namens het bestuur wens ik iedereen een prettige vakantie!

Frank Hoogenboom

Voor de cijferfetisjisten onder ons: er is een nieuwe ratinglijst uit waarin - onder andere dankzij de inspanningen van onze wedstrijdleider intern Richard Bos - alle resultaten t/m 31/12/17 zijn opgenomen. Kijk voor info op schaken.nl !

Traditioneel duurt de interne competitie ieder jaar 32 ronden. Deze week hebben we ronde 27 gespeeld. Volgende week spelen we niet, omdat het dan Paasmaandag is. De laatste ronde zullen we dus spelen op 7 mei 2018.

Op een zondag die - ondanks alle voorspellingen - maar niet zonnig wilde worden maakte ik mijn jaarlijkse trip naar het TataSteel-schaaktoernooi in Wijk aan Zee. Wat hierna volgt is een beknopt verslag van een bijzondere reis van parkeren in de vakken tot het licht zien in de middag en op de late avond...