Het was al te lezen in de e-mail die Leendert heeft rondgestuurd, maar voor de volledigheid vermelden we het ook nog even op deze website:

  • De openbare ledenvergadering zal plaatsvinden op 26 augustus. Hier kan je je ook afmelden voor de interne competitie (wie zich niet afmeldt is automatisch aangemeld...), zal ongetwijfeld worden gesproken over de externe teams, en zullen we zoals gebruikelijk na afloop alle sets stukken controleren.
  • De interne competitie van het seizoen 2019-2020 zal de week daarna, maandag 2 september om 19:45, van start gaan. De manier van indelen zal aangepast worden aan de veranderde omstandigheden (onder andere de externe teams van vier personen), maar verder zal alles zo voortgaan als in vorige jaren. Tenzij we de week ervoor iets anders beslissen, natuurlijk.

Tot 26 augustus!

Omleiding

Van 26 tot 29 augustus, dus ook op de avond van de vergadering, is de Scandinaviëlaan afgesloten in verband met werk aan de riolering. Gelukkig is de Europalaan weer helemaal open (en fraai verbouwd), dus de Ontmoeting blijft bereikbaar; alleen zullen nu juist degenen die van de andere kant komen moeten omrijden. Dat kan via de Zwarte Zeestraat of de Balkan, of zoals gezegd via de Europalaan. (Voor wie met de fiets of te voet komt zal ook de steeg naar de Vogezen/Karpaten nog wel bruikbaar zijn.)